Theater

Theater Heerlen verkoopt meer dan 84.500 kaarten in voorverkoop

Print
Theater Heerlen verkoopt meer dan 84.500 kaarten in voorverkoop

Recirquel. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

In een kleine drie maanden tijd – begin mei tot eind juli – gingen ruim 84.500 kaarten over de toonbank bij het Parkstad Limburg Theater in Heerlen tijdens de voorverkoop voor het nieuwe seizoen 2019/2020. Grote publiekstrekkers zijn onder meer Amadeus en David Bowie’s Lazarus.

Traditiegetrouw trekken ook cabaretiers zoals Najib Amhali en Theo Maassen veel mensen naar het theater in Heerlen. Hetzelfde geldt voor popacts als The New Power Generation (de voormalige band van icoon Prince) en Limburgs trots Rowwen Hèze.

Circus

Tijdens het komende theaterfestival Cultura Nova (dat 23 augustus van start gaat) scoren voorstellingen van internationale circusgezelschappen als Cirque Eloise en Recirquel goed bij het publiek.

Succes

Het succes aan de theaterkassa’s en de grote publieke belangstelling is volgens het management van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen mede te danken aan de samenwerking tussen het theater en organisaties zoals de Theateralliantie, Cultura Nova en philharmonie zuidnederland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →