Politie zoekt belangrijke getuige van dodelijke steekpartij Kerkrade

Print
Politie zoekt belangrijke getuige van dodelijke steekpartij Kerkrade

Onderzoek op de plek van de steekpartij Afbeelding: Peter Trompetter

Kerkrade / Eygelshoven -

In het onderzoek naar de steekpartij in Kerkrade waarbij eerder deze maand de 42-jarige Reagan omkwam, is de politie op zoek naar een belangrijke getuige.

Het gaat om een man die ten tijde van de steekpartij op 10 juli over de Erensteinerstraat fietste. De politie heeft hem nog niet kunnen spreken.

De man stopte op het moment dat de 52-jarige verdachte naar het huis van het slachtoffer liep, om op zijn telefoon te kijken. Korte tijd later werd Reagan neergestoken. De fietser reed vervolgens weg via de Emmastraat.

Lees ook: Stille tocht voor neergestoken Kerkraadse Reagan (42)

Omdat de getuige mogelijk over belangrijke informatie beschikt, heeft de politie een signalement van hem verspreid. Het gaat om een man met baardje op een blauw- of paarskleurige fiets. Hij droeg donkergekleurde hoge schoenen, een lange groene broek, een donkerblauw shirt met korte mouwen en een grijs petje. Ook had hij een blauwe rugzak bij zich.

Lees ook: Burgemeester Dassen bezoekt familie van vermoorde Reagan: ‘Het is niet te bevatten wat deze mensen meemaken’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen