Collega’s zwaaien Heerlense muziekondernemer Jeroen Arons uit

Print
Collega’s zwaaien Heerlense muziekondernemer Jeroen Arons uit

Jeroen Arons (met bloemen) werd zaterdag verrast door een groep bekenden die niet wilde dat hij afscheid neemt met stille trom. Afbeelding: De Limburger

Heerlen / Hoensbroek -

Collega’s en vrienden hebben zaterdagmiddag op informele wijze afscheid genomen van Jeroen Arons.

De Heerlense ondernemer heeft besloten zijn instrumentenhandel aan de Saroleastraat te sluiten. De oorzaak zijn onder meer de concurrentie van megawebshops en smalle marges.

Een groepje bekenden verraste Arons (44) rond twee uur door zijn zaak binnen te stappen. De verbouwereerde bedrijfsleider moest in enkele toespraken de nodige loftuitingen over zich laten heenkomen. Vervolgens mocht hij een bos bloemen, een fles wijn en diverse geschenkenbonnen in ontvangst nemen. Raadslid Roel Leers memoreerde in zijn speech het belang van mensen als Arons. „Jeroen zorgde voor veel activiteiten. Dit vertrek doet pijn. Er zal daarmee een hoop leven uit de stad vertrekken.”

Het muziekhuis, opgericht door vader Guus Arons, houdt de komende tijd nog opheffingsuitverkoop. Er bestaat een kans op een overname.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen