Limburgers aangehouden in amfetaminelab in Maarheeze

Print
Limburgers aangehouden in amfetaminelab in Maarheeze

Afbeelding: Politie

Maarheeze / Venlo / Roermond -

In een loods in Maarheeze is zondagmorgen een drugslab aangetroffen voor de productie van amfetamine. De politie heeft vier mensen aangehouden, onder wie mannen uit Venlo en Roermond.

Op het moment dat de politie de loods aan Het Laar binnenviel, bevonden zich drie mannen in het lab. Het gaat om een 53-jarige verdachte met een nog onbekende woonplaats, een 57-jarige Venlonaar en een 41-jarige man uit Roermond. Zij zijn, samen met de bewoner van het perceel waarop de loods staat, aangehouden.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen heeft inmiddels een eerste verkennend onderzoek gedaan. De politie gaat het pand zondag beveiligen en zet het onderzoek maandag voort. Dan wordt ook het lab, waarvan de omvang nog onbekend is, ontruimd. Omdat de loods zich in het buitengebied bevindt, is er geen sprake van direct gevaar voor de omgeving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen