Boer, Bier en Bandjes festival op Landgoed Heijerhof

Print
Boer, Bier en Bandjes festival op Landgoed Heijerhof

Bier en Bandjes bij de Boer. En een buffet met producten van de eigen boerderij. Afbeelding: Henk Venner

Baexem -

Het vierde Boer, Bier en Bandjes festival op Landgoed Heijerhof aan de Beekkant 9 in Baexem vindt plaats op zaterdag 17 augustus van 16.30 tot 01.30 uur. De entree voor de Bandjes is gratis.

Het intieme festival heeft vier Limburgse bands geprogrammeerd: Nehawend (wereldmuziek), White Noise (wave/rock), Violet’s Tale (country) en Mr. Moto (rock). Bezoekers kunnen ondertussen genieten van lokaal bier van de Stadsbrouwerij Weert. Vanuit de eigen keuken wordt om 18.30 uur een buffet geserveerd. Wie aan wil schuiven aan het buffet dient vooraf te reserveren via www.desmaakvanleudal.nl. Het lokale festival ontstond vijf jaar geleden toen Heijerhof het twintigjarig bestaan vierde. Henk Venner, derde generatie Venner op de biologische boerderij, besloot vanwege de liefde voor muziek en bier wat live artiesten uit te nodigen en een eigen bier te laten brouwen om een jubileumfeestje te bouwen. Dit viel in de smaak bij de bezoekers die lieten weten een vervolg wel te zien zitten. Dat was het begin van Boer, Bier en Bandjes. Er is voldoende parkeerruimte.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen