Fietsen, fun en feesten bij de Mijl van Mares

Print
Fietsen, fun en feesten bij de Mijl van Mares

De Mijl van Mares brengt naast veel wielrenners ook veel publiek op de been. Afbeelding: HJ-Sportsphotography

Maarheeze -

De Mijl van Mares wordt op zaterdag voor de 58ste keer verreden. Veel profs met een complete Tour de France in de benen laten zien dat ze nog een restje energie over hebben voor de wielerronde van Maarheeze.

Het wielerparcours wordt in de straten van het dorp uitgezet. De kinderen trappen om 14.00 uur af in de Rabo Dikke Bandenrace. Deze wordt vervolgd door de ATB-tocht om 14.45 uur met een ronde over het parcours om daarna via bosweggetjes de omgeving op te zoeken. De Grote Prijs van Cranendonck (start 14.50 uur) of de Grote Prijs van TIM (start 17.15 uur) biedt de mogelijkheid aan liefhebbers die graag De Mijl zouden willen fietsen én winnen. Meer info hierover is te vinden op www.mijlvanmares.nl. De amateurs en beloften fietsen vanaf 15.30 uur over het parcours. Als afsluiting van het wielerfeest start om 19.15 uur de profwedstrijd. Net als vorige jaren wint de renner die de twee onderdelen gemiddeld als beste rijdt. Naast de vele wielerwedstrijden is er een Kinderplein met springkussens. Vanaf 17.00 uur is er muziek in de feesttent op de Stationsstraat met The Bad Ties. De dj’s van de Q Music Foute Party doen er aansluitend nog een schepje bovenop.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →