Goede generale repetitie ruiters voor LK Meerlo

Print
Goede generale repetitie ruiters voor LK Meerlo

Gaby Versleijen van PSV Caprilli in actie met Maurik’s Iggy Azalea. Afbeelding: Kirsten Voesten

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

De ruiters uit Peel en Maas togen afgelopen weekend naar verschillende wedstrijden als laatste krachtmeting met de concurrentie voor de Limburgse kampioenschappen die komend weekend in Meerlo verreden worden.

In Kronenberg werd er dressuur gereden. Hanna Neefs van PSV De Cavaliers pakte hier in de klasse DM1 een tweede prijs met Don Diamond. Haar zus Anouk deed er een schepje bovenop en nam met Guess de overwinning mee naar huis in de klasse M2. Iris van PSV Caprilli wist met haar pony Splash in de klasse DE-Z2 de tweede proef te winnen. Met haar paard Barida nam ze zondag deel in Someren en won hier ook de eerste prijs in de eerste proef in de klasse M1. Clubgenote Gaby Versleijen won met Maurik’s Iggy Azalea in Kronenberg in de eerste proef klasse DE-B een derde prijs. Een dag later ging ze naar Asten waar ze beide proeven winnend afsloot.

Van de Cowboys uit Maasbree hebben zich verschillende leden zich weten te plaatsen. Voor de dressuur Karin van Beek in de klasse Z1, Sandra Haenen in de klasse M2 en Ilse Haenen in de klasse M1. Bij het springen is Sylvia Dorssers met vier paarden vertegenwoordigd, waarvan twee in de klasse Z, een in de klasse L en een in de klasse M. In de klasse B komen Cielke Jansen, Sharon Lemmen en Shirley Lemmen nog in actie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →