Twee Limburgers zwaargewond bij auto-ongeluk in Duitsland

Print
Twee Limburgers zwaargewond bij auto-ongeluk in Duitsland

Afbeelding: Gerhard Seybert - Fotolia

Brunssum -

Twee inwoners van Brunssum zijn zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval in de Duitse grensgemeente Selfkant. Ze raakten met hun auto om onbekende redenen van de weg.

Het ongeluk gebeurde rond 16 uur op de L410, ter hoogte van Sittard. De bestuurster (72) en haar echtgenoot (76) waren uit Koningsbosch onderweg richting Brunssum. De auto raakte eerst rechts van de weg, kwam weer op het asfalt maar reed vervolgens links de berm in. Daar sloeg het voertuig over de kop.

Bevrijden

De brandweer moest de slachtoffers bevrijden uit het wrak. Twee traumahelikopters werden ingezet. De vrouw is naar het Klinikum Aken gevlogen, de man naar het ziekenhuis van Heinsberg. Volgens de dienstdoende arts waren beide slachtoffers in levensgevaar. Over hun huidige toestand is niets bekendgemaakt.

De L410 was tot 18:15 afgesloten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →