Zanger/liedjesschrijver start crowdfunding voor debuutalbum

Print
Zanger/liedjesschrijver start crowdfunding voor debuutalbum

De jonge Milsbeekse zanger en liedjesschrijver Charl Delemarre. Afbeelding: Kim Balster

Milsbeek -

Om na twee EP’s zijn debuutalbum op te nemen op Roepaen, zijn thuishaven, is zanger/liedjesschrijver Charl Delemarre een crowdfunding gestart. Inmiddels heeft hij ruim tachtig procent van het benodigde bedrag binnen. Er staat nog een bedrag van iets meer dan duizend euro tussen Charl en de verwezenlijking van zijn droom.

De jonge Milsbeekse zanger/liedjesschrijver stond al in het voorprogramma van De Dijk en Guus Meeuwis, op het podium van Pinkpop en speelde meerdere keren bij De Wereld Draait Door. Niet bepaald een eendagsvlieg dus. Zijn droom is om in zijn thuishaven, voormalig klooster Maria Roepaen te Ottersum waar hij al meer dan tien jaar komt om te repeteren, zo nu en dan op te treden en festivals te organiseren, zijn eigen album op te nemen. Hiervoor wordt een tijdelijke studio in het klooster ingericht. Inmiddels heeft hij met behulp van enkele muzikanten twaalf nummers geselecteerd die het album gaan vormen. Maar die opnames kosten geld. Wie een financiële bijdrage wil doen, kan alvast een cd kopen, een huiskamerconcert boeken of een van de vele andere tegenprestaties. Doneren zonder een tegenprestatie te verwachten is ook mogelijk. Kijk voor info https://www.voordekunst.nl/projecten/9244-debuutalbum-charl-delemarre-1. De voortgang van het album is te volgen via Facebook en Instagram.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →