Blues in Nierstown tijdens SumMmertime

Print
Blues in Nierstown tijdens SumMmertime

Saxotones Groove Mission. Afbeelding: Toon en Rob Otispark

Gennep -

SumMmertime op de Markt in Gennep is al enkele weken volop bezig. Op zaterdag staat Blues in Nierstown, een vast onderdeel van het jaarlijkse programma, weer op het podium.

Let’s Go Bananas trapt om 14.30 uur de middag af, gevolgd door de Saxotones Groove Mission tot ongeveer 17.30 uur. Nummers uit de jaren ’60, ’70, ’80 en old school hits in diverse muziekstijlen zullen deze middag worden gespeeld. Let’s Go Bananas neemt daarnaast ook de tijd om te jammen met classic blues sounds. De Saxotones Groove Mission speelt soulmuziek uit de jaren ’60. Als speciale gast zal Geert van der Heijden het publiek muzikaal trakteren met zijn mondharmonica. Een bluesveteraan die al sinds de jaren zestig actief muziek maakt. Hij speelt op een custom made buizenversterker gemaakt door Gennepenaar Ted Reijntjes. Vanaf 20.00 uur is het podium voor het duo Two Stools dat akoestische rock mixt met blues. Ze begeleiden zichzelf daarbij op gitaar en mondharmonica bij nummers van Bob Dylan tot Metallica.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →