Opnieuw ongeval met vrachtwagen op A67: snelweg hele avond dicht richting Eindhoven

Print
Opnieuw ongeval met vrachtwagen op A67: snelweg hele avond dicht richting Eindhoven

Afbeelding: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Helden -

Op de A67 bij afrit Liessel is maandagmiddag een vrachtwagen gekanteld. De weg is daardoor dicht in de richting van Eindhoven. Het is al het tweede ongeval met een vrachtwagen in korte tijd op de A67.

Volgens Rijkswaterstaat gaat het om een tankwagen. De hele rijbaan wordt versperd door het voertuig. Ook zou er flinke krasschade aan het wegdek zijn ontstaan. Ter plaatse is groot materieel aanwezig om de tankwagen te bergen.

De weg is dicht vanaf Helden. Omrijden kan via de A73 en A2. Het verkeer achter het ongeluk rijdt stapvoets via de verzorgingsplaats. Omdat de weg gerepareerd moet worden is de snelweg tot zeker 23.00 uur afgesloten, volgens de ANWB.

Eerder op de dag was het al twee keer raak op de A67. Bij een ongeval ter hoogte van Asten kwam een vrachtwagenchauffeur om het leven. Even daarvoor kwam een busje in de middenberm terecht.

De afhandeling van het dodelijke ongeval bij Asten duurt nog tot tenminste 21.00 uur.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →