Blessure PSV-aanvaller Sam Lammers ‘ziet er niet goed uit’

Print
Blessure PSV-aanvaller Sam Lammers ‘ziet er niet goed uit’

Aanvaller Sam Lammers (22) is voorlopig uit de roulatie bij PSV. Trainer Mark van Bommel kon er maandagavond in het kader van de privacywet AVG niet veel over zeggen. ,,Het ziet er niet goed uit, meer mag ik er ook niet over zeggen”, zei Van Bommel over Lammers. De eerste berichten zijn dat hij sowieso meerdere weken tot mogelijk enkele maanden uitgeschakeld is.

Lammers viel tegen Ajax met een knieblessure uit, waardoor PSV de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met tien man uit moest spelen. Dat gebeurde na een botsing met ploeggenoot Donyell Malen. Na die wedstrijd was al meteen duidelijk dat Lammers er in Zwitserland niet bij zou zijn. De van sc Heerenveen teruggekeerde aanvaller was in de thuiswedstrijd tegen FC Basel nog trefzeker en knikte de 2-2 binnen.

Hoe groot het gemis van Lammers voor PSV is? ,,Ik heb iedere speler er graag bij, maakt niet uit op welke positie. Iedere speler heeft andere kwaliteiten”, zei Van Bommel, die Gastón Pereiro juist wel weer bij de selectie heeft gehaald voor de return tegen FC Basel.