Politie schiet op man bij dreigende situatie in instelling Geleen

Print
Politie schiet op man bij dreigende situatie in instelling Geleen

Afbeelding: Track’88

/ Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft maandagavond op een man geschoten in een instelling in Geleen, toen de man zelf met een wapen in de richting van het aanwezige personeel en toegesnelde agenten dreigde.

Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding van een lastige client in zijn kamer bij een instelling aan de Burgemeester Lemmensstraat in Geleen. Agenten zijn ter plaatse gegaan om bijstand verlenen aan het personeel.

Toen de man zijn kamer verliet, dreigde hij met een wapen in de richting van het aanwezige personeel en agenten. Vanwege de ontstane bedreigende situatie is er door de politie geschoten, waarbij de man gewond raakte. Op dit moment is er geen duidelijkheid over de toestand van het slachtoffer.

De man is aangehouden en onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. De agent die geschoten heeft, wordt na het schietincident door de Rijksrecherche gehoord. Daarnaast zal er technisch onderzoek worden ingesteld. Meer informatie kan lopend het onderzoek niet worden verstrekt.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →