Horrorvondst in vriezer overleden moeder

Print
Horrorvondst in vriezer overleden moeder

Afbeelding: Screenshot YouTube/KSDK

Een 37-jarige Amerikaan heeft na de dood van zijn bejaarde moeder een gruwelijke ontdekking gedaan in haar vriezer. In een roze doos lag het lijkje van een baby.

Adam Smith uit St. Louis denkt dat het mogelijk gaat om een doodgeboren kind van zijn moeder dat al tientallen jaren in de vriezer lag, zo vertelt hij tegen het lokale nieuwsstation KSDK. „Ik ben 37 en die doos lag altijd al in de vriezer. Ze zei altijd dat het een bruidstaart was die ze wilde bewaren.”

Toen Smith onlangs de vriezer wilde opruimen na de dood van zijn moeder bleek er echter iets heel anders in de doos te zitten; een lijkje van een baby in een roze dekentje. „Het had zelfs nog haar, het was helemaal gemummificeerd.”

Smith zit vol vragen en is ook boos op zijn moeder. „Zelfs op haar sterfbed heeft ze nooit iets gezegd.” Hij herinnert zich wel dat zijn moeder ooit iets heeft gezegd over een doodgeboren kindje. Ondertussen gruwelt hij ook bij de gedachte dat hij zijn hele leven voedsel heeft gegeten uit de vriezer waar het kindje in lag.

De politie is een onderzoek gestart naar de vondst.