Zomerexpositie in Pop Up Galerie Nederweert

Print
Zomerexpositie in Pop Up Galerie Nederweert

Een van de werken van Liesbeth Geenen die onverwacht deelneemt aan de zomerexpositie. Afbeelding: PUGN

Nederweert -

De Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) opent woensdag 7 augustus om 19.30 uur de zomerexpositie aan de Lambertushof 3 in Nederweert met nieuwe exposanten en muziek van Anouk Roost en dochter Loes.

Acht exposanten laten gevarieerd werk zien. Tooske Bonten toont schilderijen en bronzen beelden, Mika van Vonderen eveneens schilderijen en dierensnuiten, Jack Vreeke exposeert scheepsportretten, schilderijen en objecten; schilderijen op hout van Gonny Bos; bewerkte artfotografie en prainting. Fotogroep Weert exposeert natuurfoto’s, IJssalon Florence sluit aan met een overzichtscollectie van ijscoupes en de onverwachte deelname van Liesbeth Geenen, voorheen woonachtig in Ospel, met objecten in hout en steen.

Het is de 23ste expositie in het vierjarige bestaan van PUGN. Inmiddels is PUGN gehuisvest in het vierde pand, de voormalige Jan Linders Supermarkt in Nederweert. De Art Shop is voorzien van werk van voormalige exposanten en boeken van lokale schrijvers. De expositie is na de opening geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en te zien tot en met zondag 15 september. www.popup-galerie.nl of raadpleeg de facebookpagina.