Fandag Roda JC met optredens en quiz

Print
Fandag Roda JC met optredens en quiz

Ook bestaat de mogelijkheid om Jean-Paul de Jong, de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC, te ontmoeten. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade -

De Roda JC-fandag vindt zaterdag 3 augustus plaats op parkeerterrein P4 en in een gedeelte van het Parkstad Limburg Stadion. Het programma duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Er zijn optredens van artiesten, kinderactiviteiten, attracties en rondleidingen door een deel van het stadion. Daarnaast kan FIFA worden gespeeld en is er een quiz met oud-spelers. Naast de presentatie van de nieuwe spelers, bestaat alle gelegenheid om foto’s en handtekeningen van selectiespelers te verzamelen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen