Julian Sas en DeWolff op Bluesrockfestival in Tegelen

Print
Julian Sas en DeWolff op Bluesrockfestival in Tegelen

Wanneer speelde gitaarbeul Julian Sas voor het eerst op Bluesrock? Afbeelding: Bluesrock Tegelen

Tegelen / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst -

Julian Sas speelt voor de vierde keer op Bluesrock. Het festival in het Tegelse openluchttheater De Doolhof wordt op 7 september afgesloten door de Limburgse band DeWolff.

Gitarist en zanger Julian Sas staat al vele jaren te boek als een van de succesvolste Nederlandse bluesrockers. In 2016 won hij de ‘European Blues Award’ in de categorie ‘Beste Live Muzikant’. Ook DeWolff stond al eerder op het podium in Tegelen. De naam van de jonge rockband uit Geleen prijkte in 2015 op het affiche.

Danny Bryant was tweemaal eerder in Tegelen. Exclusief voor Bluesrock komt hij ditmaal met een bigband. Aanleiding voor dit project was de bewerking van de single ‘Prisoner of the Blues’ in 2016. De Europese tour die een jaar later volgde, wordt wegens succes geprolongeerd.

Dede Priest en Johnny Clark’s Outlaws doen een één-tweetje in Tegelen. Hun samenwerking leverde een Texaans-Nederlandse mix van blues met elementen uit de rock, soul, gospel, folk en country op.

Namens Stichting Popmuziek Limburg mag Vendetta Drive het festival openen. Kenny Neal en The Cards maken het programma compleet.

Kaarten voor de 36ste editie van Bluesrock zijn voor 39 euro te koop via www.ticketmaster.nl. Voorverkooppunten in de regio zijn Sounds (Venlo), café De Witte en Albert Heijn in Tegelen.

Prijsvraag: VIA Limburg verloot tien vrijkaarten!

Ook dit jaar mag weekkrant VIA Limburg tien vrijkaarten weggeven. Lezers die hiervoor in aanmerking willen komen, dienen antwoord te geven op de vraag: in welk jaar speelde Julian Sas voor het eerst op Bluesrock Tegelen?

Stuur het antwoord uiterlijk vrijdag 30 augustus per e-mail naar: redactievenlo@via-limburg.nl. Met vermelding van naam en telefoonnummer. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →