Cursus over levensvragen in Muziekschool Beek

Print
Cursus over levensvragen in Muziekschool Beek

Afbeelding: PregnanZ/Ram van Meel

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Vanaf september houdt Beek Leeft een informele en geheel vrijblijvende cursus getiteld ‘Ontdek’ in de Muziekschool van Beek.

De ontdekcursus wordt op vijf maandagen gegeven en is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om na te denken over de grote vragen in het leven. Vragen als: Bestaat God überhaupt? en Waarom is er zoveel rottigheid in de wereld? komen aan de orde. De ontdekcursus wil in een open en gastvrije sfeer de mogelijkheid bieden om meer over het deze pittige vragen aan de weet te komen.

De cursus wordt geleid door Alex van Nes uit Genk. Hij weet, met zijn ervaring, op een aansprekende manier de cursusdeelnemers te boeien en aan het denken te zetten. De data van de avonden zijn: 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober en 21 oktober. Alle avonden bijwonen is niet verplicht, maar wel wenselijk. De avonden starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. De cursuslocatie is de Muziekschool in Beek (Doctor Stassenstraat 88, Beek).

De entree voor deze avonden is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom. Bij interesse kan contact opgenomen worden met Peter Baan, telefoonnummer 06-40466498 of via beek-leeft@solcon.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen