Hele dag file op A76 en A2 door werkzaamheden in België

Print
Hele dag file op A76 en A2 door werkzaamheden in België

Afbeelding: Rijkswaterstaat

Door werkzaamheden vlak over de grens in België heeft het verkeer op de A76 zo’n beetje de hele donderdag vastgestaan. Ook op de A2 stond file.

Ter hoogte van Maasmechelen waren de hele dag twee rijstroken afgesloten vanwege de wegwerkzaamheden. Verkeer werd er mondjesmaat over de vluchtstrook geleid.

Daardoor ontstond aan de andere kant van de grens een behoorlijke file die pas ver na de avondspits helemaal oploste. Op het hoogtepunt stond stond het op de A76 bijna tot Heerlen vast.

Ook op de A2 ondervond het verkeer ernstige overlast van de werkzaamheden. Omdat de verbindingsweg naar de A76 vastliep, slibde ook de A2 dicht. Vooral het verkeer richting het zuiden ondervond veel last tussen Born en knooppunt Kerensheide.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen