Tweede seizoen Chateau Meiland begint eind augustus al

Print
Tweede seizoen Chateau Meiland begint eind augustus al

Martien van het tv-programma Chateau Meiland Afbeelding: Talpa

Goed nieuws voor fans van Chateau Meiland: eind augustus zal het tweede seizoen al op SBS 6 te zien zijn. De flamboyante Martien (56) en zijn familie worden wederom gevolgd in het realiseren van hun droom: een eigen Bed & Breakfast.

Het eerste seizoen van de serie trok wekelijks bijna een miljoen kijkers. Iedere maandagavond wisten Martien Meiland, zijn vrouw Erica, hun dochter Maxime met haar anderhalf jaar oude baby Claire en huisvriendin Caroline de kijkers voor de televisie te krijgen. De reeks bleek zo populair dat ‘dagjesmensen’ het chateau platliepen, waar Martien niet heel blij mee was. Hij riep mensen op niet langer langs te komen, wanneer zij niet kwamen overnachten.

Lees ook: Martien van Chateau Meiland deelt zijn ultieme koeltip

De familie reageerde eerder al enthousiast op de aankondiging van het nieuwe seizoen: ,,We gaan het huisje opknappen, de gasten komen eraan...”, vertelde dochter Maxime toen in een filmpje. ,,Maar moet je luisteren... ik vind dat het tijd is”, onderbrak Martien haar. ,,Het is half twaalf, dus... wijnen, wijnen, wijnen! Au revoir allemaal”, sloten ze de video af.

Het tweede seizoen van Chateau Meiland zal vanaf maandag 26 augustus om 20.30 uur te zien zijn bij SBS 6.

Lees ook: Naar een verbouwing kijken was nog nooit zo uitputtend

In de strijd om de Gouden Televizier-Ring 2019 behoort Chateau Meiland tot de tien programma’ waar tot nu toe het meest op is gestemd, maakte de organisatie woensdag bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen