Dorpsschieten voor zestallen bij schutterij Sint Sebastianus

Print
Dorpsschieten voor zestallen bij schutterij Sint Sebastianus

Kinderen schieten met een luchtdrukbuks. Afbeelding: Sint Sebastianus

Heel -

Bij schutterij St. Sebastianus in Heel wordt zaterdag 10 augustus op de ‘bölkes’ gemikt tijdens het jaarlijkse dorpsschieten.

Bedrijven, verenigingen, families, buurten en vriendengroepen nemen deel aan de schietwedstrijden met de zware buks voor zestallen. Naast trofeeën zijn er ook geldprijzen te winnen. Voor het winnende dameszestal is een aparte beker beschikbaar gesteld.

Inschrijving is mogelijk van 14.00 tot 17.30 uur, een schietkaart kost 12 euro. Ook zijn er weer schietwedstrijden voor de jeugd van 10 tot 16 jaar. Hierbij wordt, onder begeleiding, met een luchtdrukbuks op de bölkes geschoten in een speciaal hiervoor vervaardigde kast. Het jeugdschieten is met drietallen maar er kan ook individueel geschoten worden. Deelname is gratis. Wel dient elke schutter zich op verzoek te legitimeren.

Het dorpsschieten begint om 14.00 uur op het schietterrein aan Pannenhof.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →