Actiegroep tegen toename vliegverkeer werft handtekeningen tijdens Heuvelland4Daagse

Print
Actiegroep tegen toename vliegverkeer werft handtekeningen tijdens Heuvelland4Daagse

De wandelaars van de vierdaagse is het publiek dat de alliantie met haar petitie wil bereiken. Afbeelding: Diana Scheilen

Berg en Terblijt / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Geulhem / Terblijt / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Meerssen -

De Alliantie tegen uitbreiding MAA (Maastricht Aachen Airport) is van plan handtekeningen te gaan werven voor hun petitie tijdens de Heuvelland4Daagse. Volgens de actiegroep zijn wandelaars precies de doelgroep die ze willen bereiken.

De petitie van de alliantie is online inmiddels 4.282 keer ondertekend. De wandelvierdaagse, die vanaf Berg en Terblijt begint, verwacht volgende week een recordaantal deelnemers van 7500 aan de start. De vierdaagse begint donderdag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen