Video: Solar Festival: ‘Vanaf het eerste moment wil je hier blijven’

Print

Solar Weekend 2019. Video: De Limburger

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Aan de Maasplassen in Roermond vindt deze dagen het Solar Weekend plaats. Tot en met zondag is het een groot feest op de vijftiende editie van het muziekfestival.

Solargangers kunnen dit jaar helemaal uit hun dak gaan op de beats van Bizzey, Fedde Le Grand, Kraantje Pappie, La Fuente en Broederliefde.

Lees ook: Foto’s: Dag 3 van Solar Festival Roermond

Volgens de festivalgangers kan én mag alles op Solar. Maar wat maakt Solar zo speciaal? Verslaggeefster Chantalle Donné vroeg het de bezoekers.

Solar viert dit jaar haar vijftiende verjaardag. Reden genoeg voor Jay om de camping op te gaan met de vraag: ‘Wat is jouw absolute Solar-hoogtepunt?’

Solar 2019 De Straat Op Met Jay. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen