Laatste seizoen Homeland uitgesteld tot volgend jaar

Print
Laatste seizoen Homeland uitgesteld tot volgend jaar

Fans van Homeland moeten nog iets langer geduld hebben. Afbeelding: EPA

Fans van Homeland moeten nog iets langer geduld hebben. Het achtste en laatste seizoen, dat eigenlijk komend najaar van start zou gaan, is uitgesteld tot 9 februari. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

In het slot moet spion Carrie Mathison (Claire Danes) bijkomen nadat zij maanden heeft vastgezeten in een Russische goelag. Ondanks de problemen die zij ondervindt van de martelingen in de goelag, vraagt haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar toch om te helpen bij het voeren van vredesonderhandelingen met de Taliban. Hugh Dancy, de echtgenoot van Claire Danes, heeft ook een rol. Hij speelt een consultant voor het Witte Huis op het gebied van buitenlands beleid.

Wanneer de serie in Nederland wordt uitgezonden, is nog niet bekend. De eerdere reeksen waren te zien bij BNNVARA op NPO 3 en op Netflix.

Vorig jaar werd bekend dat Homeland, dat in 2011 in première ging op de Amerikaanse zender Showtime, stopt na het achtste seizoen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →