Acties rondom opening nieuw treinstation Maankwartier in Heerlen

De ingang van het nieuwe station.

De ingang van het nieuwe station. © Maankwartier Heerlen

Rondom de opening van het nieuwe treinstation in het Heerlense Maankwartier worden maandag verschillende acties gehouden. Vervoerders Arriva en NS en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad verwelkomen de eerste bezoekers van het station.

Redactie

Heerlen Mijn Stad legt in de Saroleastraat, voor de hoofdingang van het Maankwartier, een welkomstmat neer. Daar kunnen mensen selfies maken met op de achtergrond het Maankwartier. Wanneer deze foto’s worden geüpload met de hashtags op de mat maakt men kans op prijzen van omliggende ondernemers.

Appels

NS deelt tijdens de eerste ochtendspits vanaf 07.00 uur appels uit aan de reizigers. Die staan symbool voor de frisse start van het getransformeerde station. Ook vervoerder Arriva heeft een speciale actie voor de reizigers in petto.

Station Maankwartier opent maandagochtend om 05.00 uur zijn deuren voor het publiek. Om 05.24 uur vertrekt de eerste trein naar Maastricht. In het station openen die dag ook de StationsHuiskamer, AKO, Smullers en GWK Travelex hun deuren.

Lees ook: Het Maankwartier: de citadel van Michel

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee