MVV-aanwinst Mahmutovic mist waarschijnlijk eerste competitieduel

© ANP

De kans dat MVV-verdediger Enes Mahmutovic mee kan spelen in de seizoensouverture tegen Go Ahead Eagles, is zeer onwaarschijnlijk. Dat zegt MVV-coach Fuat Usta.

Emil Visser

De Luxemburgse verdediger raakte afgelopen vrijdag geblesseerd tijdens de laatste oefenduel in voorbereiding op de competitie. In de wedstrijd tegen het Saoedische Al Ta’Awoun kreeg hij na een uur spelen een tik op zijn enkel. Naar nu blijkt is er in ieder geval geen breuk geconstateerd. Maar hoe groot de schade daadwerkelijk is, is nog een vraagteken. “Er zit nog vocht in de enkel. Pas als dat weggetrokken is, kunnen we zien hoe groot het probleem echt is”, stelt Usta.

Lees ook: Tegenslag bij laatste oefenduel MVV: Mahmutovic valt uit met enkelblessure

Mahmutovic is welbeschouwd de enige aanwinst van MVV tot nu toe in deze zomertransferperiode. De Luxemburgse international wordt gehuurd van Middlesbrough FC.

MVV heeft wel andere spelers vastgelegd in de zomer, maar dat waren spelers die afgelopen seizoen al voor de Maastrichtenaren uitkwamen op huurbasis.

Kijk hieronder naar aflevering 1 van het nieuwe seizoen Komt dat Schot:

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee