Anne Mieke Ruyten en Peter Winnen naar Muzisch Treffen

Anne Mieke Ruyten stond eerder met haar soloprogramma in de Venrayse schouwburg.

Anne Mieke Ruyten stond eerder met haar soloprogramma in de Venrayse schouwburg. © Laurens Eggen

Actrice Anne Mieke Ruyten en oud-profwielrenner Peter Winnen zijn dit jaar te gast op het Muzisch Treffen op Landgoed en Natuurbegraafplaats Weverslo.

Marcel van Lier

Het is voor het eerst dat de optredende artiesten allebei uit Venray komen. Anne Mieke Ruyten brengt haar solo-programma ‘Oevers’, waarin ze vooral Nederlandstalige liedjes zingt. Ze wordt daarbij begeleid door de snarenvirtuozen Jan Moonen en Kris van Daele. De geboren Venrayse is bekend van de tv-sitcoms Sam Sam en Kinderen geen bezwaar en Charlie, de musical.

Peter Winnen draagt voor uit eigen werk. Hij schrijft boeken en columns voor tijdschriften en kranten. Ook voor hem is het een ‘thuiswedstrijd’, Winnen is afkomstig uit Ysselsteyn.

Het Muzisch Treffen is op zondag 25 augustus en duurt van 14.30 tot 17.00 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn te reserveren via natuur@weverslo.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee