Jaarlijkse dagfietstocht tijdens Rundje Koeberg

Print
Jaarlijkse dagfietstocht tijdens Rundje Koeberg

Zondag vindt de jaarlijkse dagfietstocht tijdens Rundje Koeberg plaats. Afbeelding: Rundje Koeberg

Helden -

De organisatie van Rundje Koeberg pakt zondag uit met de jaarlijkse recreatieve dagfietstocht. Vanaf Kerkeböske, Aan de Koeberg 3 in Helden kunnen deelnemers kiezen uit routes van 30, 45 of 60 kilometer.

Voor inwoners van Peel en Maas en de jaarlijks terugkerende toeristen naar de regio, is de dagfietstocht op de tweede zondag van augustus inmiddels een begrip. TC Everlo zorgt opnieuw voor afwisselende en volledig uitgepijlde routes. Onderweg voeren de routes langs talloze terrassen waar naar wens gepauzeerd kan worden. Vooraf inschrijven is niet nodig. Deelnemers aan de 30 en 45 kilometer route kunnen zich aanmelden tussen 9.00 en 14.00 uur. Voor de 60 kilometer route geldt het aanmelden tussen 9.00 en 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5,- euro. Na afloop staat ernaast de gebruikelijke koffie en thee een stukje vlaai klaar. Uiteraard is het ook mogelijk, zoals elke tweede zondag van de maand, om te wandelen of hardlopen over routes van 6, 12 of 18 kilometer. Inschrijven daarvoor kan tussen 8.00 en 9.30 uur. www.rundjekoeberg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen