Rolstoeltocht door hartje Heythuysen

Print
Rolstoeltocht door hartje Heythuysen

Een impressie van de rolstoeltocht verleden jaar. Afbeelding: Jan de Kroon

Heythuysen -

Atletiek Leudal verzorgt op woensdag 21 augustus opnieuw de Kwekerij Meuter Rolstoeltocht. Mocht het weer de organisatie in de steek laten, hebben ze als reservedatum woensdag 28 augustus rood omrand op de kalender.

Inwoners uit Leudal die gekluisterd zijn aan een rolstoel kunnen hieraan deelnemen. De veertiende rolstoeltocht gaat om 18.00 uur van start vanaf het plein bij Penders Voetzorg in hartje Heythuysen. Van daaruit trekt de stoet richting het helikopterplatform bij Frank Coolen Machines aan de Biesstraat. Hier wordt even gepauzeerd terwijl de organisatie zorgt voor muziek en een versnapering. Van daaruit gaat de wandeling via een mooie route terug naar het plein bij Penders Voetzorg. Wie deel wil nemen aan deze tocht kan zich tot en met dinsdag 13 augustus opgeven bij Els Lemmen, tel. (0475) 49 37 65. Wie in een zorgcentrum woont, kan zich daar aanmelden. Kosten bedragen € 5,- per deelnemer, vrijwilligers wandelen gratis mee. Meewandelen met een rollator is helaas niet mogelijk. www.atletiekleudal.nl/vierdaagse/rolstoeltocht

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen