Jackass-ster Bam Margera naar afkickkliniek na ontmoeting Dr. Phil

Print
Jackass-ster Bam Margera naar afkickkliniek na ontmoeting Dr. Phil

Bam Margera. Afbeelding: AFP

De voormalig Jackass-ster Bam Margera heeft een bezoek gebracht aan de Amerikaanse tv-psycholoog Dr. Phil. Margera sprak drie uur lang met Dr. Phil, die hem er kennelijk van heeft weten te overtuigen naar een afkickkliniek te gaan om aan zijn problemen te werken.

Dat meldt TMZ. Margera zei eerder op sociale media dat hij de hulp van Dr. Phil inschakelde omdat hij naar eigen zeggen zijn vrouw niet kon uitstaan. De tv-psycholoog moest helpen de spanning binnen het gezin op te lossen.

Volgens ingewijden zou Bam tijdens zijn sessie met Dr. Phil meerdere malen in tranen zijn uitgebarsten, met name toen zijn vrouw Nikki zich bij hen voegde. Het gesprek liep door haar aanwezigheid volledig uit de hand, wat volgens Bam te wijten is aan haar ‘enorme koppigheid’. Ook Bam’s moeder April was present en vroeg Dr. Phil of hij wellicht kon achterhalen welke middelen haar zoon tegenwoordig gebruikt.

Na het gesprek zou Bam direct door zijn gegaan naar de afkickkliniek, waar hij tussen de 60 en 90 dagen zal doorbrengen. In januari liet hij zich al eens opnemen in een kliniek, maar daar vertrok hij voordat zijn behandeling was voltooid. Vrienden gaven destijds aan dat ze zich grote zorgen om hem maakten: de Jackass-acteur zou mogelijk weer naar de fles grijpen.