Fortuna verwacht geen aanwinsten deze week

Sambou zou komend weekend mogelijk wel mee kunnen doen.

Sambou zou komend weekend mogelijk wel mee kunnen doen. © Ivo Delahaye

Fortuna Sittard denkt deze week geen nieuwe aanwinsten te mogen begroeten.

Tim Geurts

De zoektocht naar een centrale verdediger loopt nog. De club is volgens technisch manager Sjoerd Ars wel in gesprek met een mogelijke versterking, maar of dat rond komt is nog de vraag.

Onderhandelingen

Ook linksback George Cox van Brighton is nog niet binnen. Bij de verdediger werd vorig jaar een onregelmatige hartslag gesignaleerd waarna een operatie volgde. Cox heeft inmiddels aanvullende medische onderzoeken gehad, maar de onderhandelingen over zijn komst lopen nog steeds.

Paspoort

Wie mogelijk wel van de partij is komend weekend is Bassala Sambou. Hij zou als het goed is zijn Engelse paspoort ergens de komende twee dagen moeten krijgen. Dat zou net op tijd zijn om hem zondag mee te nemen voor het duel tegen Heracles. Voor Fortuna is naast zijn Senegalese paspoort een Engels paspoort voor Sambou een must omdat de club anders een veel hoger salaris moet betalen.

Rondom José Rodriguez is de situatie ongewijzigd. Er is nog contact maar van echt schot in de zaak is geen sprake.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee