Robert Molenaar: ‘Slecht resultaat Roda steunt me’

Print
Robert Molenaar: ‘Slecht resultaat Roda steunt me’

Afbeelding: ANP

Kerkrade / Eygelshoven -

Rancuneus is Robert Molenaar naar eigen zeggen niet, maar de afgelopen seizoen bij Roda JC weggestuurde trainer haalt wel een zekere voldoening uit de slechte resultaten van de club na zijn vertrek. „Dat steunt je, want blijkbaar heb je hier en daar op goeie knoppen gedrukt.”

Dat zegt de coach voor de camera van Fox Sports, in de aanloop naar de wedstrijd tussen zijn nieuwe werkgever Almere City en de club die hij in maart moest verlaten.

Molenaar werd aan de kant geschoven vanwege slechte resultaten. Roda stond op dat moment zevende. Na zijn vertrek ging het onder zijn tijdelijke opvolger Eric van der Luer echter alleen maar verder bergafwaarts. Uiteindelijk eindigden de Kerkradenaren op een dertiende plek.

Lees ook: Limburgse voetbalclubs starten seizoen in standje overleven

Molenaar is gebrand op een goed resultaat in Kerkrade vrijdag. „Het zou raar zijn als je dat als een van de wedstrijden aanmerkt, want je komt er nog maar net weg. Die willen we wel graag winnen. Maar goed, waren we tegen iemand anders begonnen dan had ik precies dezelfde teksten gebezigd. Voor mij zou het wel prettig zijn als ik daar met drie punten wegkom.”