Aanvullend onderzoek op weg in Nederweert waar Fran (18) om het leven kwam

Print
Aanvullend onderzoek op weg in Nederweert waar Fran (18) om het leven kwam

Het dodelijk ongeval in Nederweert. Afbeelding: Weert de Gekste

Ell / Leveroy -

De politie gaat een aanvullend onderzoek doen naar het dodelijk ongeval op de Brugstraat in Nederweert waarbij de 18-jarige Fran uit Ell om het leven kwam.

In de nacht van woensdag 14 augustus op donderdag 15 augustus wordt de Brugstraat ter hoogte van het kruispunt Aan Vijftien, Brugstraat, Rochusstraat afgesloten voor een extra onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie. De afsluiting voor het verkeer is tussen 23.00 en 04.00 uur. Voor het verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Bewoners kunnen tijdens dat tijdstip in de afgesloten zone rondom het kruispunt niet parkeren. Er worden borden geplaatst om bewoners te informeren waar ze elders hun auto kunnen neerzetten.

Lees ook: Ell brengt ontroerende, stille ode aan verongelukte Fran (18)

Op zondag 23 juni verongelukte de 18-jarige Fran Sentjens uit Ell nadat zij rond vier uur ’s nachts van een eindexamenfeest in Ospel kwam en bij de Brugstraat in Nederweert de N266 overstak. Een 20-jarige automobilist uit Helmond werd na het ongeluk aangehouden, maar is later weer vrijgelaten.

Lees ook: Toedracht dodelijk ongeval Nederweert blijft vooralsnog raadsel