Tweede editie Alfa Open Air in Oirsbeek

Print
Tweede editie Alfa Open Air in Oirsbeek

Johnny 500. Afbeelding: Cooper Seykens

Oirsbeek -

Johnny 500, Chasner en Remco Gaiteros zijn enkele namen die het podium van Alfa open Air 2019 zullen betreden. Het dancefestival staat zaterdag 24 augustus op de Oirsbeekse agenda.

De tweede editie van het festival vindt van 15.00 tot 1.00 uur plaats aan de Oirsbekerweg 90, nabij de voetbalvelden. Naast headliner Johnny 500 sieren RnB Sunday Soundsystem en de Belgische Dj's Reygel en Peri het affiche. Er zijn ook lokale artiesten geboekt waaronder de uit Sittard afkomstige Romy Janssen en Dj Fenomeno en de Heerlense act AaronCarti. Kortom een mix van opkomend lokaal talent, gecombineerd met ervaring en bekende namen.

Alfa Open Air is vorig jaar ontstaan doordat vijf voetbalvrienden van Alfa Sport een festival wilden organiseren. Daar kwamen 350 bezoekers op af. Dit jaar zetten ze hoger in en hebben ze Stichting Festiviteiten Beekdaelen opgericht. De jonge mannen, allen tussen 22 en 25 jaar, besteden dit jaar onder andere meer aandacht aan de aankleding, sfeer en beleving. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via Eventix.