Showbizz-rubriek

IJsjes eten met Suzan Seegers en de opblaasbeesten van FeestDJRuud

Print
IJsjes eten met Suzan Seegers en de opblaasbeesten van FeestDJRuud

Suzan Seegers in de ijssalon in Roermond Afbeelding: Video still Facebook Suzan Seegers

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Op en top genieten van de Caribische zon! Wandelen over parelwitte stranden en een beetje cultuur snuiven. De Roermondse danser Timor Steffens heeft vakantie en doet daarom een vreugdedansje in de Dominicaanse Republiek.

Moksi, de Limburgse dj-act met Samir Ait Moh uit Venlo en Diego Stijnen uit Melick, geniet nog na van Solar Weekend. Het muziekfestival werd van donderdag 1 augustus tot en met zondag 4 augustus gehouden aan de Maasplassen in Roermond. Allemaal blije gezichten op één foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

@solarweekend ??

Een bericht gedeeld door DIEGO x MOKSI (@diegomoksi) op

FeestDJRuud, oftewel Ruud Geurts uit Belfeld, is befaamd om zijn live shows met een bonte verzameling aan opblaasbeesten en confetti. Op Solar haalde hij tijdens zijn live show ‘Lonely at the tap’ wederom zijn trukendoos tevoorschijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Was ook mijn Solar!

Een bericht gedeeld door FeestDJRuud (@feestdjruud) op

De Horsterse zangeres Renée van Wegberg viert de verjaardag van haar zoontje Pepijn. ‘M’n kleine grote liefde is 4!’, schrijft ze op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

M’n kleine grote liefde is 4! ??

Een bericht gedeeld door Renée van Wegberg (@reneevanwegberg) op

Ook gamemodel Stefanie Joosten uit Roermond viert feest. Ze blaast 31 kaarsjes uit. Op Instagram bedankt ze iedereen voor de felicitaties.

Zangeres en actrice Suzan Seegers fungeert als het gezicht van Roermond. Met ‘Zomeren met Suus in Remunj’ ontdekt de kijker de stad. „De gezellige eettentjes, de unieke winkeltjes en de verborgen plekjes.” Samen met een plaatselijke ijssalon heeft ze een prijsvraag georganiseerd.

Chantal Janzen zoekt met haar familie de zon op. En bij zon hoort ook verkoeling. Normaal gesproken lik je een ijsje, maar zoontje Bobby doet dat op een heel andere manier.

Vlogger Peter Nauts deelt op Instagram hilarische beelden van zijn muziekkunsten. De Brunssumer probeert een trombone te bespelen, maar dat gaat hem niet makkelijk af. ‘Nee, dit is geen carrièreswitch’, zegt de komiek. Kijk en oordeel zelf...

In het Hongaarse Zalaszántó ligt de enige boeddhistische tempel buiten het Aziatische continent. Dat is volgens Geert Wilders een kiekje waard.

Dit bericht bekijken op Instagram

Stupa. Zalaszántó.

Een bericht gedeeld door Geert Wilders (@geertwilders) op