Gewelddadige scooterdiefstal in Sittard; politie geeft foto’s verdachten vrij

Print
Gewelddadige scooterdiefstal in Sittard; politie geeft foto’s verdachten vrij

Afbeelding: Politie

Sittard -

De politie heeft beelden vrijgegeven van drie mannen die op zaterdag 15 juni op gewelddadige wijze een scooter hebben proberen te stelen in Sittard. Een man werd daarbij mishandeld en een andere man werd bedreigd met een steekwapen.

In de Willem van Gelre-Gulikstraat in Sittard zagen twee bewoners van een woning rond half zes op zaterdag 15 juni hoe een scooter van een bekende werd gestolen. Een van de bewoners gaat naar buiten om in te grijpen, maar komt hierbij ten val. Ook de andere bewoner probeert in te grijpen.

Kaart: zoveel voertuigen worden er in jouw gemeente gestolen

De man ziet hoe de verdachten het slot van de scooter proberen te verwijderen. Het drietal krijgt vervolgens de man in het vizier. De man wordt mishandeld en met een groot voorwerp meerdere malen op zijn hoofd geslagen. De man die is gevallen, wordt meerdere malen met een mes bedreigd. Als een auto langs de kant van de weg stopt, slaan de drie verdachten op de vlucht zonder scooter in de richting van het Cornwallplein.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen