Gewelddadige scooterdiefstal in Sittard; politie geeft foto’s verdachten vrij

Print
Gewelddadige scooterdiefstal in Sittard; politie geeft foto’s verdachten vrij

Afbeelding: Politie

Sittard -

De politie heeft beelden vrijgegeven van drie mannen die op zaterdag 15 juni op gewelddadige wijze een scooter hebben proberen te stelen in Sittard. Een man werd daarbij mishandeld en een andere man werd bedreigd met een steekwapen.

In de Willem van Gelre-Gulikstraat in Sittard zagen twee bewoners van een woning rond half zes op zaterdag 15 juni hoe een scooter van een bekende werd gestolen. Een van de bewoners gaat naar buiten om in te grijpen, maar komt hierbij ten val. Ook de andere bewoner probeert in te grijpen.

Kaart: zoveel voertuigen worden er in jouw gemeente gestolen

De man ziet hoe de verdachten het slot van de scooter proberen te verwijderen. Het drietal krijgt vervolgens de man in het vizier. De man wordt mishandeld en met een groot voorwerp meerdere malen op zijn hoofd geslagen. De man die is gevallen, wordt meerdere malen met een mes bedreigd. Als een auto langs de kant van de weg stopt, slaan de drie verdachten op de vlucht zonder scooter in de richting van het Cornwallplein.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen