VVV-trainer Maaskant schat Sparta hoger in dan RKC

Print
VVV-trainer Maaskant schat Sparta hoger in dan RKC

VVV-trainer Maaskant. Afbeelding: Pro Shots - Thomas Bakker

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Robert Maaskant speelt met VVV opnieuw tegen een nieuwkomer in de eredivisie. Na de 3-1 zege tegen RKC wacht Sparta Rotterdam vrijdagavond (20.00 uur) in Het Kasteel. Maaskant schat de Rotterdammers hoger in dan de Waalwijkers.

,,Sparta vind ik meer een eredivisieploeg dan RKC. Ik heb ze een aantal keren bekeken. Ze zijn goed gestart tegen Feyenoord en hebben meer mogelijkheden. Zo kunnen ze net zo makkelijk met twee als met drie spitsen spelen”, aldus Maaskant.

De mogelijkheden bij VVV zijn nog altijd niet optimaal. Zo kan Christian Kum zeker niet spelen en is de kans uiterst klein dat aanvoerder Danny Post al terugkeert. Post deed donderdagmorgen mee tijdens de groepstraining, maar stopte wel eerder. Maaskant: ,,Dat was van tevoren al de afspraak, We beslissen vandaag over Danny, maar ik ben er bang voor dat hij nog niet kan spelen.” Steffen Schäfer keert wel terug in de basis. Dat gaat ten koste van Damian van Bruggen.

Vermoedelijke opstelling: Kirschbaum: Pachonik, Röseler, Schäfer, Janssen; Linthorst, Neudecker, Opoku; Wright, Soriano en Van Ooijen.