Tweedaagse cursus reanimatie/AED bij EHBO Heel

Print
Tweedaagse cursus reanimatie/AED bij EHBO Heel

Afbeelding: INGimage

Heel -

De EHBO vereniging van Heel presenteert komend najaar twee tweedaagse cursussen reanimatie/AED. De eerste groep komt bij elkaar op 1 en 10 oktober, de tweede op 12 en 19 november.

Tijdens de eerste bijeenkomst staan de vaardigheden met betrekking tot Basic Life Support (BLS) centraal. Deelnemers maken dan kennis met de verschillende oorzaken van een circulatiestilstand en leren hoe hierbij te handelen. De tweede avond staat de werking van en werkwijze met de AED centraal. De lessen duren telkens van 19.00 tot 22.00 uur. Bij goed gevolg ontvangt iedere deelnemer een officieel certificaat van het Oranje Kruis.

De deelnamekosten bedragen 45 euro, inclusief lesmateriaal en certificaat . Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze kosten. Alle deelnemers worden tevens gratis een jaar lang lid van EHBO Heel. Leden worden tevens uitgenodigd voor de herhalingslessen, waaronder eens per jaar een toets BLS/AED. Inschrijven kan hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen