Jongen (17) raakte gewond bij tractorongeluk in Cadier en Keer

Print
Jongen (17) raakte gewond bij tractorongeluk in Cadier en Keer

Afbeelding: Track’88

Cadier en Keer -

Niet een beschonken 31-jarige man uit Eijsden is gewond geraakt bij een tractorongeluk in Cadier en Keer zondag, maar een 17-jarige jongen.

Dat bevestigt een woordvoerster van de politie aan De Limburger. Aanvankelijk meldde de politie op Twitter dat een dronken 31-jarige man uit Eijsden de tractor bestuurde die over de kop was geslagen. Die informatie bleek achteraf onjuist. Naar nu blijkt raakte een 17-jarige jongen gewond die te hulp was geschoten. De jongeman had niet gedronken.

Lees ook: Video: Ernstig ongeluk met tractor tijdens historische tocht

De tractor werd in eerste instantie wel bestuurd door de dronken man uit Eijsden, maar toen bleek dat de man niet in staat was om verder te rijden schoten een vader en zijn zoon te hulp. Dat meldt 1Limburg. De zoon nam de sleutels van de tractor over van de Eijsdenaar. Toen hij probeerde weg te rijden, sloeg de tractor over de kop. De 17-jarige jongen kwam daarbij onder het landbouwvoertuig terecht en werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Tractor over de kop, bestuurder gewond. Video: Track ‘88

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen