Man zwaargewond na crash tegen lichtmast in Klimmen

Print
Man zwaargewond na crash tegen lichtmast in Klimmen

De bijrijder is volgens de politie met zwaar letsel naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht. Afbeelding: Getty Images

Klimmen / Heerlen / Hoensbroek -

Bij een eenzijdig verkeersongeval in Klimmen vrijdagochtend zijn twee mannen gewond geraakt. Beide mannen moesten naar het ziekenhuis toe.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 05.20 uur op de Putterweg, meldt de politie.

De automobilist reed over de Putterweg toen hij uit de bocht vloog en tegen een lichtmast tot stilstand kwam. De bestuurder, een 30-jarige man uit Heerlen, is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis toe. De bijrijder is volgens de politie met zwaar letsel naar het ziekenhuis in Maastricht overgebracht. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld.

Volgens een politiewoordvoerster is het niet bekend of er alcohol in het spel was. ,,Dat wordt nog allemaal onderzocht.” De weg was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen