Brunssummerheide gedeeltelijk afgesloten vanwege schouw Nicky Verstappen

Print
Brunssummerheide gedeeltelijk afgesloten vanwege schouw Nicky Verstappen

Afbeelding: Luc Lodder

Brunssum / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

In verband met een schouw rondom het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen is de Brunssummerheide maandag 26 en dinsdag 27 augustus gedeeltelijk afgesloten.

De rechtbank Limburg besloot 5 juni om een schouw op de Brunssummerheide te houden. Tijdens deze, die plaatsvindt op dinsdag 27 augustus, bezoekt de rechtbank verschillende plekken op de Brunssummerheide die in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen een belangrijke rol spelen.

Om deze schouw goed te laten verlopen, wordt een deel van de Brunssummerheide afgesloten voor publiek en de media. Gedurende deze afsluiting van het gebied is een noodverordening van kracht. De afsluiting zal in de loop van maandagmiddag- of avond 26 augustus ingaan en duren tot dinsdagmiddag 27 augustus. Er volgt nog informatie over de precieze tijdstippen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen