Dorpsquiz Baexem zoekt deelnemers die (willen) weten wat leeft

Print
Dorpsquiz Baexem zoekt deelnemers die (willen) weten wat leeft
Baexem -

Op kermiszaterdag 21 september biedt de feesttent op het kermisterrein in Baexem onderdak aan de Baexemer Dorpsquiz. Van 10.00 tot 18.00 uur staat deze dag in het teken van beweging, kennis delen en opdoen en vooral veel plezier.

De Dorpsquiz bestaat uit veel vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten, veelal over de verenigingen of over de activiteiten die ze aanbieden. Het kan ook zijn dat deelnemers aan de quizdag actief op zoek moeten gaan naar het juiste antwoord of mee moeten doen aan een activiteit van een vereniging. De deelnemende teams ontvangen op de quizdag een boek met vragen. Tussen 10.00 en 18.00 uur dienen zo veel mogelijk vragen goed te worden beantwoord.

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Meedoen kost 20 euro per team. Inschrijven kan tot zondag 1 september. Meer informatie is te vinden op de website en op Facebook.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →