Koninklijke Harmonie van Horst neemt afscheid van vakantie met Zomerfinale

Print
Koninklijke Harmonie van Horst neemt afscheid van vakantie met Zomerfinale

Nienke Wijnhoven steelt de show als hekkensluiter van de Zomerfinale.

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De Koninklijke Harmonie van Horst sluit de zomervakantie zaterdag 17 en zondag 18 augustus af met de eerste editie van de Zomerfinale. Publiek kan dan op het Sint Lambertusplein genieten van live muziek.

Op zaterdag klinkt het startsein om 20.00 uur met een optreden van de jonge band C-Strike en de Grand Round Band. Zondagochtend vindt vanaf 10 uur de traditionele Kindermarkt plaats, georganiseerd door de Stichting vrienden van de Koninklijke Harmonie van Horst. Dan wordt het centrum van Horst ingenomen door tientallen jeugdige marktkooplui die een centje willen bijverdienen met de verkoop van hun overbodige spulletjes. De eigen leden bieden in hun eigen kraampje een huisgemaakt stukje vlaai of taart aan. De toegang bedraagt 3 euro. Het podium wordt in de ochtend betreden door de jonge talenten van de LEF 2019!-finale. Een deskundige jury - bestaande uit Nienke Wijnhoven, Egbert Derix, Eva Wijnen en Maikel van Helden - beoordeelt de zestien finalisten die voor het voetlicht treden.

Op zondagmiddag staan niemand minder dan Kyle Janssen en Nienke Wijnhoven met haar gelegenheidsband en op het podium. Nienke, de Horster powervrouw wier gouden stem tot The Voice of Holland reikte, vormt de afsluiter van de Zomerfinale.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu