Tuinfeest met Gypsy jazz en kunst

Print
Tuinfeest met Gypsy jazz en kunst

Het gitaartrio zorgt voor Gypsy jazz bij het kampvuur. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Nederweert -

In de tuin van Nieuwstraat 8 in Nederweert zit het Nederlandse gitaartrio Music Time op zondag 1 september aan het kampvuur voor een onvervalst stukje Gypsy jazz. Aanvang is 14.00 uur.

Het trio speelt Gypsy jazz bekend van Django Reinhart, waarbij het Rosenbergs gezelschap voor deze gelegenheid onder andere wordt aangevuld met enkele leden van The Ragtime Rumours. Bezoekers kunnen naast het luisteren naar de muziek ook genieten van kunst door John Penning met staalkunst, Olga Salmans met beeldende portretten en Huub Hermans met keramiek. Liefhebbers kunnen aan het einde van de middag, na aanmelding, aanschuiven bij de gypsydis. Aanmelden hiervoor kan tot en met 25 augustus via info@spark-le.nl, deelnamekosten bedragen 20,- euro. Wie alleen van de muziek en kunst wil genieten, heeft gratis toegang.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen