Linner Kermis: vierdaags dorpsfeest voor jong en oud

Print
Linner Kermis: vierdaags dorpsfeest voor jong en oud

Henk Damen Afbeelding: ITB Entertainment

Linne -

De eerste alternatieve kermis vorig jaar in Linne krijgt in het weekend van 23, 24, 25 en 26 augustus een vervolg. Met een artiestengala op vrijdagavond 23 augustus krijgt het vierdaagse dorpsfeest een waardige opening. Tot de toppers op het podium behoort ook de bekende zanger en oud-profvoetballer Henk Damen.

De zaterdag staat in het teken van de traditionele vismiddag. Vanaf 15 uur gaat op het kermisterrein ‘Festijn op ’t Plein’ van start, met attracties en activiteiten voor jong en oud, van een springkussen en wasmachinevoetbal tot luchtbuks schieten. DJ Huupie zorgt voor de muzikale omlijsting. Op zaterdagavond pakt DJ Lank XL uit met een spetterend optreden.

Op de zondagochtend om 11 uur verzorgen de jeugdharmonie & de Linner Zengers het kermisconcert. Uiteraard wordt het publiek ook dit jaar weer van koffie voorzien, met vlaai van Bakkerij Smeets. In de middaguren staan de Linner Kantoorstoelen Race en de Playstation FIFA Competitie op groot scherm op het programma. Ook lopen er ballonnenclowns op het terrein rond en serveert Amy schepijs voor wie lekkere trek heeft in een verfrissende lekkernij. De Linner coverband Express zorgt deze middag voor de muziek.

Op maandag om 12.00 uur kan iedereen aanschuiven voor spek met eieren. De coverband Enjoy-It zorgt tijdens deze matinee voor swingende live-muziek. De Linner Kermis is alle dagen gratis toegankelijk. Het terrein is deels overdekt. Kijk hier voor alle informatie.