‘Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel’

Print
‘Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel’

Jeffrey Epstein, de Amerikaanse miljardair die ervan verdacht wordt tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt, zou volgens de Amerikaanse zender ABC News zelfmoord hebben gepleegd in zijn cel. Nadere bijzonderheden zijn nog niet bekendgemaakt. ABC baseert zich op anonieme bronnen binnen de politie.

De Amerikaanse politie heeft miljardair Jeffrey Epstein in New Jersey begin juli dit jaar opgepakt. Hij wordt verdacht van het seksueel uitbuiten en misbruiken van minderjarige meisjes, jaren terug. Epstein zou zijn slachtoffers naar verschillende huizen hebben gelokt en had seks met ze. Ook betaalde hij hen om weer nieuwe meisjes te rekruteren. Sommige meisjes waren pas 13 jaar oud.

De Amerikaanse zakenman was eerder al op mysterieuze wijze gewond geraakt in zijn cel in New York. Hij zou gewond zijn geraakt aan zijn nek. Daarna werd hij in de gaten gehouden in het kader van zelfmoordpreventie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →