Gezins-ontdekkingstocht door de Zomerse Peel

Print
Gezins-ontdekkingstocht door de Zomerse Peel

Afbeelding: Staatsbosbeheer

Ospel -

In Nationaal Park De Groote Peel vindt woensdag 14 en 21 augustus een Zomerse Peel Ontdektocht plaats. Volwassenen met kinderen die deelnemen aan deze tocht doen samen met een Peelgids van Staatsbosbeheer van allerlei leuke opdrachten in de natuur.

De gezinsexcursie start om 11.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen. Deelname kost 5 euro per volwassene en 3,50 euro per kind (inclusief dierenpin voor de kinderen). De route is 2,5 km lang en de tocht duurt anderhalf tot twee 2 uur. Reserveren kan online.

Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel. Kijk hier voor meer informatie of bel 0495 641497.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen