Ruud Verheggen nieuwe pastoor Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland

Print
Ruud Verheggen nieuwe pastoor Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland

Pastoor Ruud Verheggen. Afbeelding: Le Giesen

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Gulpen / Ingber -

Ruud Verheggen wordt de nieuwe pastoor van de parochies in Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland in het dekenaat Gulpen. Hij zal zondag 13 oktober worden geïnstalleerd.

De uit Nederweert afkomstige Ruud Verheggen (1968) werd in 1993 tot priester gewijd. Sinds 1999 was hij administrator en later pastoor in Meerlo, Swolgen en Tienray. In 2015 werd hij tevens pastoor in Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Hij volgt in Eijsden pastoor Hans Janssen op, die een nieuwe benoeming heeft in Heerlen. Mariadorp had al langere tijd geen eigen pastoor meer, maar werd bestuurd door een administrator, pastoor Roy Driessens van Mesch.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen