Van Bommel: ik wist dat we dit konden

Print
Van Bommel: ik wist dat we dit konden

Afbeelding: VI Images

Mark van Bommel zag PSV zondag tegen ADO Den Haag (3-1) de beste wedstrijd van dit nog prille seizoen spelen.

„Ik wist dat we dit konden. Alleen moest het er een keer uitkomen”, zei de trainer van de Eindhovenaren, die zijn elftal eerder in de Champions League zag verliezen van FC Basel. PSV ging daarnaast ook onderuit in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en de start van de eredivisie tegen FC Twente leverde vorige week niet meer op dan een punt.

Goed

„Toen heb ik ook goede dingen gezien”, aldus Van Bommel. „Alleen was het niet zo sprankelend en mooi als nu. Het zag er gewoon goed uit, dit is de manier waarop we willen spelen.”

Lees ook: PSV behaalt eerste zege, Lozano valt uit

Van Bommel kon zijn spelers zondag alleen verwijten dat ze niet meer doelpunten maakten. „Het zat vaak net niet mee. Dan was het weer net buitenspel of zat de keeper er net tussen.”

Lozano

Van Bommel zag Hirving Lozano aan het begin van de tweede helft uitvallen met een blessure. Volgens de trainer lijkt het echter mee te vallen.

Van Bommel: ik wist dat we dit konden
Foto: VI Images

Lozano blesseerde zich aan zijn voet toen hij werd geblokt bij een schot op doel. Met een van pijn vertrokken gezicht ging Lozano strompelend van het veld. Maandag moet blijken wat de precieze schade is, maar Van Bommel gaat ervan uit dat het meevalt.

Lozano liep eind april in de uitwedstrijd tegen Willem II een knieblessure op. In de loop van de voorbereiding op dit seizoen sloot hij weer bij de selectie aan. Het is nog onduidelijk of Lozano bij PSV blijft. De Mexicaan staat al een tijdje in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs.

Komt dat Schot Seizoen 02 Afl 02. Video: De Limburger